The New Symphonics

The New Symphonics orkest onder leiding van Maurice LuttikhuisOver orkest The New Symphonics

The New Symphonics, onder leiding van de bekende dirigent Maurice Luttikhuis, is een uniek orkest in Nederland. 

The New Symphonics is een multifunctioneel orkest van hoog niveau. Het is het enige orkest in ons land dat alle muziekstijlen beheerst, alle topartiesten kan begeleiden en in elke gewenste bezetting kan spelen.

The New Symphonics is trots op het feit dat het in staat is om de allerbeste musici aan te trekken per project. Dit is mogelijk door het bieden van goede werkomstandigheden.

De voorwaarden om dit mogelijk te maken zijn het bieden van optimale werkomstandigheden, zoals het bieden van een goede honorering en de aanwezigheid van adequate productiebegeleiding gedurende het voortraject en tijdens onze projecten.

The New Symphonics heeft een grote collectie arrangementen in uiteenlopende genres, zoals film, klassiek, musical, pop en dance.

Ger Vos over zijn samenwerking met The New Symphonics en Maurice Luttikhuis: “Trots om met dit geweldige orkest te mogen werken, fantastisch!”

Internationale sterren en The New Symphonics

The New Symphonics heeft gespeeld met topartiesten als Elvis Costello, Toni Braxton, Vanessa Williams, Ute Lemper, Phil Collins, Dennie Christian, Joss Stone, Jocelyn Brown en tenor Antonello Palombi

The New Symphonics verzorgt:

  • Concerten
    Onze bezetting varieert per evenement en locatie. Er is veel mogelijk: pop, klassiek, groot, spectaculair of klein, romantisch en besloten, van een grote beleving tot een sfeervol optreden, van een gala-avond tot een diner in het Concertgebouw.
  • Televisie
    Kurhaus Kerstconcert, Viva Classic LiveUitmarkt Musical Sing-A-Long,  Lowlands.
  • Studio Producties
    The New Symphonics verzorgt op maat ook CD/DVD/ TV/Commercial producties met (inter)nationaal bekende artiesten.

Meer informatie over The New Symphonics

Meer informatie over het orkest The New Symphonics? Voor zakelijke informatie en boekingen kunt u contact opnemen.